• info@adbeacon.si
  • +386 40 553 403

Storitve

Lokacijski marketing

Za kaj sploh gre?

Trženje na podlagi lokacije omogoča prilagoditev vsebine glede na posameznega uporabnika, ki poveže fizični in digitalni kontekst, da se zagotovi vsebina, ki jo je mogoče uporabiti, v trenutku, ko se lahko uporablja.
Beaconi (pri Applu jim pravijo iBeacons™) so majhni oddajniki, ki stalno pošiljajo signal od nekaj centrimetrov do 70 metrov daleč na vse naprave, ki tovrsten signal lahko sprejemajo. Med napravami gre za vse iPhone, novejše od modela iPhone 4s, ter mobilnike, ki podpirajo Android 4.3 oziroma so novejši od Samsunga Galaxy S4. Če vaša naprava sprejema signal in ga zna razbrati, vas bo o tem obvestila na vašem zaslonu s sporočilo – v vaši bližini je nekaj, kar bi vas utegnilo zanimati, posebna ponudba, kupon s popustom...


Vpogled v vedenje uporabnikov

Vizualizirajte primerjalne statistike na vaših lokacijah. Spoznajte posebnosti vaših obiskovalcev, kadar se sprehodijo mimo vaše poslovalnice ali kadar se odpravijo po nakupih. Odkrijte, kje preživijo dlje časa in kakšne so njihove navade. Svoja sporočila prilagodite posameznim segmentom obiskovalcev, optimizirajte vsebine in izboljšajte konverzije.


Adbeacon

Z uporabo sistema Adbeacon stopite v stik s svojimi strankami in jim v realnem času ponudite personalizirane informacije točno takrat, ko vas obiščejo ali so v vaši bližini.

Spoznajmo se

kontaktirajte nas