• info@adbeacon.si
  • +386 40 553 403

Storitve

Web

Izdelava spletnih strani

Z razmahom svetovnega spleta v preteklih letih je postala potreba po spletnih straneh praktično univerzalna, s tem pa se je zelo razširila tudi ponudba storitve izdelave spletnih strani. Danes samo to ni več dovolj, zato pri nas naročnikom nudimo še veliko več kot le postavitev spletne predstavitve. Če želite privlačno, funkcionalno in dolgoročno učinkovito spletno stran, potem ste prišli na pravo mesto. Poleg tega, da bo vaša nova spletna stran odzivna, hitra in vsebinsko bogata, bo tudi čudovita na pogled, kar je pomemben dejavnik pri zagotavljanju učinkovitosti vašega spletnega nastopa. Spoznamo se na uporabniško izkušnjo, zato bomo že v začetku poskrbeli, da se bodo bodoči obiskovalci na vaši spletni strani dolgo in z veseljem zadrževali. Prepričani smo, da lahko tudi vas navdušimo s svojimi spretnosti pri pripravi spletnih strani. Sporočite nam vaše želje in potrebe, z veseljem se bomo posvetili tudi vam!


Izdelava spletnih trgovin

Brez spletne trgovine se je dandanes že težko kosati s konkurenco, saj ima že praktično vsak trgovec svojo ponudbo tudi na spletu. Nima pa vsak odlične spletne trgovine, in tu je vaša priložnost – z napredno spletno trgovino lahko prehitite konkurenco in prevzamete velik tržni delež v svojem segmentu! Zaupajte nam izdelavo spletne trgovine in uživajte v vrhunski izvedbi, podpori in strokovnosti naših zaposlenih. Spletno trgovino bomo izdelali po vaših željah in potrebah, predvsem pa glede na trenutne spletne trende in glede na dolgoročne poslovne cilje. Prepričani smo, da se boste tudi sami hitro prepričali o prednostih spletnega poslovanja!


SEO

Ste izdelali spletno stran, a imate malo ali skoraj nič obiska? Si razbijate glavo, kako to, da je vaša konkurenca na prvi strani Googla, vi pa na Googlu vaše spletne strani sploh ne najdete ali pa je na petdesetem ali šestdesetem mestu? Poznate nekaj osnov optimizacije spletne strani, a se vam zdi to zelo zapleteno? Bi radi na področju optimizacije spletne strani angažirali specializirano podjetje, a mislite, da bo to zelo drago? Zapravite celo premoženje za plačljive klike na Googlu, pravega rezultata pri povečanju posla pa pravzaprav ni? Ne skrbite. Vse bomo uredili. Če ste vsaj na eno izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, smo mi pravi naslov za vas. Ne samo, da smo na svojem področju najboljši, ampak smo tudi v cenovnem smislu zelo ugodni – in kar je najbolj pomembno – neverjetno fer, saj vam off-site optimizacije vaše spletne strani ne zaračunamo, dokler se ne znajdete na prvi strani spletnih brskalnikov, kot je Google. Vsaki stranki se posvetimo individualno in poskrbimo za SEO (Search Engine Optimization), torej za optimizacijo vaše spletne strani, v skladu z vašimi potrebami in zmožnostmi. Biti na prvi strani Googla med top desetimi zadetki, kjer za klikanje vaših novih strank ne boste plačali niti centa? Ni problema. Da vam to uredimo, je za nas »mala malica«.


Oblikovanje in zasnova spletnih orodij

Po vaši želji izdelamo in oblikujemo vse vrste spletnih orodij. Z dobro zasnovo in vrhunsko obliko boste uporabnikom zagotovili enkratno izkušnjo, ki je ne bodo pozabili in vam bo dala dodatno prednost pred ostalimi igralci. V le nekaj korakih od ideje do izvedbe do vašega novega elegantnega spletnega orodja. V vsakem primeru se natančno posvetimo željam in potrebam vsakega posameznega naročnika, nato pa se skrbno posvetimo delu na vašem projektu. Rezultat dela je delujoče in funkcionalno spletno orodje, ki bo odlično opravljalo svojo nalogo, ne glede na to, kako kompleksno ali pomembno vlogo igra na vašem spletnem mestu!


Programiranje

Nudimo storitve programiranja na skoraj vseh možnih področjih in vseh najbolj razširjenih programskih jezikih. Od PHP, Jave, HTML5, CSS3, jQuery, bootstrap do C++ in MySql. Naša ekipa vrhunskih in izkušenih programerjev vam je na voljo. Za svoje delo imajo le eno misijo: vaše zadovoljstvo. Izdelujemo spletne strani, spletne trgovine, CRM-je, spletne in mobilne aplikacije, custome made programe,...


Izdelava aplikacij

Razvijamo in izdelujemo vrhunske spletne, mobilne in Facebook aplikacije po naročilu. Nudimo celovite rešitve pri oblikovanju, razvoju in izdelavi aplikacij. Popolnoma se prilagodimo naročniku in mu pomagamo pri načrtovanju. Izdelali smo že več kot 200 različnih aplikacij. Od ideje do izvedbe v le nekaj korakih. Imate idejo? Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali.


E-mail marketing

E-mail marketing je izjemno orodje, ki nam omogoča, da v najkrajšem možnem času dosežemo večjo število potencialnih kupcev. Je ena izmed najugodnejših oglaševalskih orodij in ob pravilni uporabi prinaša vrhunske rezultate. Redno obveščanje strank o ponudbi, akcijah, novostih,.. lahko prejemnika pritegnejo k rednemu spremljanju vaših obvestil in ponudb. Je odlična priložnost za izboljšanje odnosa s strankami, povečanje prodaje, prepoznavnosti blagovne znamke in to, da vsakič znova kupca opozorite nase. Negovanje rednih kupcev stane precej manj kot pridobivanje novih.


Pridobivanje kontaktov (Lead generation)

Pridobivanje kontaktov ni samo vpisovanje e-mail naslovov v excelovo tabelo vsake toliko časa, ampak je postopek s katerim vzpostavimo, gradimo in negujemo odnos s strankami. Pridobivanje kontaktov je ključno za uspeh in rast vašega posla. Ni pomembno ali prodajate izdelke v spletni trgovini, urejate vrtove, ste zdravnik ali pa imate čistilni servis, zbiranje kontaktov je ključno za uspeh in rast. Pomagamo vam lahko pri pridobivanju novih kontaktov, vam svetujemo in pripravimo vse potrebno da to uresničimo.

Spoznajmo se

kontaktirajte nas